ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ JOBEAT

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ

Δημοσιεύεις στο jobeat αγγελίες για νέες θέσεις εργασίας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Κάνεις αναζήτηση και βρίσκεις σχετικές αγγελίες

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ!

Το jobeat σας βοηθάει να βρείτε τους καταλληλότερους συνεργάτες !

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για νέες θέσεις εργασίας;
Στο jobeat, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις που σας ενδιαφέρουν απο τις ρυθμίσεις στο προφίλ χρήστη. Οι ενημερώσεις μπορούν να γίνονται καθημερινά και είναι απαραίτητο να έχετε ή να δημιουργήσετε λογιαριασμό υποψηφίου στο jobeat.gr. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις απο τη σελίδα προφίλ.
Δεν μπορώ να θυμηθώ τον κωδικό πρόσβασής μου, τί μπορώ να κάνω;
Σε περίπτωση που ξεχάσατε τον κωδικό χρήστη, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πατώντας τον σύνδεσμο "Ξέχασα τον κωδικό μου" στην σελίδα εισόδου. Το σύστημα θα σας στείλει μέσω email, έναν σύνδεσμο για να εισάγετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης.
Ποια οφέλη προσφέρει το jobeat.gr;
Στο jobeat.gr μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες αγγελίες που αφορούν αποκλειστικά στον κλάδο της εστίασης. Το jobeat συνδέει τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης με επιχειρήσεις που αναζητούν ταλαντούχους εργαζόμενους.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την υποβολή αίτησης, υπάρχει εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση μέσω τηλεφώνου είτε να επικοινωνήσετε με εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε
Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για μια θεση εργασίας;
Για να υποβάλετε αίτηση για μια ανοιχτή θέση εργασίας θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε δωρεάν έναν λογαριασμό Υποψηφίου. Έπειτα μεταβαίνετε στην αγγελία που σας ενδιαφέρει και πατάτε το κουμπί "Ενδιαφέρομαι". Η επιχείρηση θα λάβει τα στοιχεία σας και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.
Πρόσφατα απέκτησα σχετική εργασιακή εμπειρία που θέλω να προσθέσω στο βιογραφικό μου
Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ανανεώσετε το βιογραφικό σας, ανεβάζοντας ένα αρχείο PDF.